Leírás
Lapostányér ovál 36x23X2,5cm pala design
Gyártó: Holst porcelán Németország
A legmodernebb házigazdák mindig keresnek újításokat, új anyagokat és speciális formákat az ételek felszolgálásához. Jelenleg a természetes kövek, mint a pala és a bazalt, a legújabb trendek, hogy egyedülálló módon mutathassák be különleges ételeiket.
A természetes kőből készült pala tálalók azonban nem higiénikusak, rendkívül nagy súlyúak és nehezen kezelhetők. Ennek köszönhetően a Holst Porzellan / Németország /összekapcsolta a porcelán előnyeit a palatál megjelenésével.
Az eredmény a porcelánpala, amely garantálja a következő előnyöket a természetes kőlapokhoz képest:
– mosogatógépben mosható
– mikrohullámú sütőbe rakható
– higiénikusan tisztítható
– sorolható
– kisebb súly, de nagyobb mechanikai ellenállás
Ez a porcelán tányér matt fekete változatban készül. A fekete porcelán minden tekintetben érzékenyebb, mint a fehér edények. Ez mind a gyártást, mind a felhasználást befolyásolja. A pórus nincs lezárva, mint a hagyományos porcelánnál, és ez teszi a felületet valamivel érzékenyebbé a fémes kopás ellen. E tulajdonsága nem korlátozza a felhasználást és a hosszú élettartamot, ha a következő használati utasításokat követik.
1 A tányérok és a lemezek egymásra rakásakor kerülje az alapgyűrűk dörzsölését és csúszását a tárgyak felületein.
2 Csontos húst, bordák, csülkök stb. tálalásakor, csak kiváló minőségű, jól őrölt késeket használjon. A nagy nyomás alatt lévő króm acél pengék képesek mechanikus vágási jeleket hagyni a pala porcelán felületén.
3. A porcelánt és az üveget soha nem szabad mosogatni fekete edényekkel (edények és serpenyők).
4. Ne használjon agresszív tisztítószereket.
5. Az öblítés után száraz ruhával távolítsa el a cseppeket és a maradék szilárd anyagot.
Higiéniai szempontból a pala porcelán megfelelő tisztításakor teljesen ártalmatlan, mivel még a matt üvegezésű porcelán is maradék nélkül tisztítható, és nem rendelkezik felületi porozással. A valódi természetes paláktól eltérően semmilyen anyag nem szabadulhat fel a pórusokból és nem juthat az élelmiszerbe. Ez azt jelenti, hogy a pala porcelán sokszor jobb, mint a természetes pala. ‘