VÍZKŐOLDÓ DURGOL 2*125ML KÁVÉFŐZŐHÖZ DURGOL

3 500,0 Ft /Darab

7610243002025
Forgalmazó: Vendesz KFT Származási hely: EU
Egységár: 14 000,00 Ft/lit
#24BG__/db
0519

2 készleten

Cikkszám: 004C Kategória:

Leírás

Durgol vízkőoldó kávéfőzőhöz

Durgol® swiss espresso® kávéfőzőkhöz.
durgol swiss espresso nagyon hatásos vítkőoldó, és időt takarít meg vele. A durgol swiss espresso 10-szer gyorsabb, mint a hasonló vízkőtlenítő készítmények. A 125 ml-es durgol swiss espresso feloldhat akár 10g vízkövet is. A 125 ml durgol swiss espresso elegendő egy kávéfőző készülék teljes vízkőmentesítő programjához.
A vízkőmentesítő program nélküli kávéfőzőgépek víztartályába eltérő mennyiségű készítmény szükséges. A különleges korróziógátló adaléknak köszönhetően a durgol swiss espresso nem károsítja a kávéfőzőt. Nem keletkezik szennyeződés, ami dugulást idézne elő a készülékben. Különleges összetétele megakadályozza a habképződést, és ezzel nem rongálja a készüléket. A durgol swiss espresso használata egyszerű, és biztonságos. A durgol swiss espresso könnyen és gyorsan oldja a vízkövet.
durgol swiss espresso azonnal használható. A tablettákkal és a por alakú készítmé-nyekkel ellentétben nem kell vízben feloldani. A durgol swiss espresso nem tartalmaz járulékos anyagokat, mint ami a tablettákban van, így nem okoz dugulást a készülékben. Egy adag (125ml) durgol swiss espresso egy teljes vízkőtelenítéshez elegendő. A hagyományos vízkőoldókból gyakran túl keveset használnak, emiatt a gép vízkőtelenítése nem teljes. A durgol swiss espresso biztonsággal használ-ható. A durgol swiss espresso nem hagy vegyi anyag maradékot vízkőmentesítés, és öblítés után. Szagtalan és nem változtatja meg a kávé ízét. A durgol swiss espresso védi a környezetet. A sav reakcióba lép a vízkővel és közben semlegessé válik. A használt durgol swiss espresso a szennyvízbe önthető. A durgol swiss espresso hozzájárul a szennyvízben lévő mosószerek semlegesítéséhez. Az erős vízkőoldó képessége miatt gazdaságosan adagolható és ezzel hozzájárul a környezetvédelemhez.
durgol swiss espresso-t PET (polietilén) palackba töltik, ami összegyűjthető és újrahasznosítható.

Mikor kell a kávéfőző készüléket vízkőteleníteni?
Rendszeresen, ha a készülék igényli. A helyi vízkeménységet tesztcsíkkal (nem tartozék), vagy a vízszolgáltatótól lehet megtudni.
A legtöbb kávéfőzőgépet elláttak vízkőmentesítő programmal.
Néhány program blokkolhatja is a készüléket, ha többszöri jelzés után nem vízkőtelenítik.
Olvassa el a készüléke használati útmutatóját, ami magyarázatot ad a készüléke kijelzéseire. Ha a gépnek nincs vízkőtelenítés-kijelzője: végezzen vízkőtelenítést, amint a gép működése lassabbá, vagy szabálytalanná válik, vagy ha csökken a habosítás (a tejhabkészítés) minősége.

Érdekelhetnek még…

 • Tisztítószerek (T10)

  DURGOL KÁVÉTISZTÍTÓ TABLETTA 10DB-OS DURGOL

  7640170983654
  Forgalmazó: Vendesz KFT Származási hely: EU
  #24CR__/cs
  0519

  Csak 1 van!
  Gyorsnézet
 • Tisztítószerek (T10)

  TEJRENDSZER TISZTÍTÓ KÁVÉFŐZ DUGOL 500ML durgOl

  7640170983692
  Forgalmazó: Vendesz KFT Származási hely: EU
  Egységár: 6 600,00 Ft/L
  #24BL__/db
  0519

  Elfogyott!
  Gyorsnézet