:::::R_23EJ_VÁZA 517/1863 I.O. ÉRÓSZ 35cm 517/1863

25 000,0 Ft /Darab

Forgalmazó: Vendesz KFT Származási hely: EU
#23EJ__/db
1207

Elfogyott

Cikkszám: A1O3 Kategória: Címke:

Leírás

Érósz váza:

Hollóházi Érósz váza 35cm magassággal. kiváló minőségű magyar termék.

Kézzel – lélekkel

A különleges környezetben különleges porcelánok készülnek – kizárólag természetes alapanyagokból. Az ásványokat a közeli patak vizével keverjük össze, hogy utána gondos emberi kezek megalkossák a díszes motívumokkal megfestett vagy éppen a letisztult, minimalista Hollóházi porcelánt. A készítők helyi mesteremberek, a régió tehetséges kézművesei, akik minden esetben magabiztos ecsetvonásokkal és szívvel-lélekkel varázsolják a finom mázra a változatos mintákat. – Mert a manufaktúra nálunk a hagyományt és a minőséget jelenti.

Tradíció és minőség

A Hollóházi porcelán csaknem 250 év tudását és örökségét hordozza magában. 1777 óta nagy utat jártunk be. Részt vettünk a magyar porcelángyártás megteremtésében, jelen voltunk a legrangosabb kiállításokon, készleteink a világ minden pontján megtalálhatók. A hagyományok ápolása és tisztelete mellett büszkék vagyunk rá, hogy a Hollóházi Porcelánmanufaktúra Magyarország egyik legrégebbi, folyamatosan működő gyáraként ma is kész a megújulásra. Évszázados örökségünket úgy adjuk át a fiatal generációk számára, ahogy a tudás anno apáról fiúra szállt. A gyártási folyamatok során a fenntarthatósági célokat helyezzük előtérbe, és közben új trendeket alkotunk, hogy a múlt értékeit a jövő igényei szerint öntsük formákba. – Mert a porcelán számunkra maga a stílus!

Stílus és dizájn

A célunk továbbra is az, hogy a hétköznapokba finom eleganciát csempésszünk és az ünnepeket méltó rangra emeljük. Klasszikus, exkluzív és modern kollekcióink minden korosztálynak, minden alkalomra esztétikus és természetes dekorációt kínálnak. Hisszük, hogy egy mesés gyerekkészlettel a legkisebbek is hamar megismerik és megkedvelik a minőséget, hogy a porcelán is lehet trendi a dizájn-lakberendezés tökéletes kiegészítőjeként, hogy az egyedi igények megvalósíthatók, és hogy a természetes szépség sohasem megy ki a divatból. – Mert a Hollóházi porcelán örök!