TASAK LÉGCSATORNÁS 12x60CM 90 MIKRON VÁKUUMTASAK LÉGCSATORNÁS

95,0 Ft /Darab

Forgalmazó: Vendesz KFT Származási hely: EU
#24CG__/db
0424

2978 készleten

Cikkszám: A2W1 Kategória:

Leírás

Légcsatornás tasak 90 mikronos átlátszó, külső tasakos/ háztartási vákuumgépekhez.

mérete: 12x60cm / 

klasszikus vákuumcsomagolásra alkalmas tasak külső tasakos gépekhez kialakított bordázott változata.

Speciálisan szalámi csomagoláshoz méretezett vákuumtasak.

7 rétegű koextrudált alapanyagból készült vákuumtasak, amely aromazáró tulajdonságának köszönhetően tökéletesen alkalmazható vákuumcsomagoláshoz.

A vákuumcsomagolás lehetővé teszi az élelmiszerek tartósítását hozzáadott adalékanyagok és tartósítószer nélkül. Ez a fajta tasak kifejezetten háztartási és külső tasakos kis ipari gépekhez használható.

Akkor javasoljuk, ha kis mennyiséget csomagolnak, vagy nem folyamatosan, hanem kampányszerűen történik a csomagolás, és nincs értelme kamrás vákuumgépet vásárolni, mert a külsőtasakos gépek jóval olcsóbbak.

Fontos megjegyezni, hogy leveses termékek, folyadékok csomagolásához nem megfelelő ez a fajta tasak.

Mivel ‘párna’ kivitelű a tasak (három oldalt hegesztett), ezért fektetve kínált termékekhez érdemes választani, kisebb kiszerelésekhez, ahol nem szükséges a tasak visszazárhatósága.

Sous vide technológiához is használható:

A sous vide egy olyan főzési technológia, amely során az élelmiszert oxigénmentes környezetben (vákuum csomagolásban) tartva főzik, így megakadályozva a baktériumok elszaporodását. A technológiával az ételek sejtszerkezeti roncsolás nélkül kerülnek hőkezelésre, így azok tökéletes állagúak és ízletesek lesznek.

/ vákkumozóhoz, fólia hegesztő géphez /