:::::R_22JX_OLAJSÜTŐ FORRÓLEVEGŐS E5AF14GB ELECTROLUX 2,8L 1350W E5AF1-4GB

41 900,0 Ft /Darab

7332543824199
Forgalmazó: Vendesz KFT Származási hely: EU
#22JX__/db
0623

Elfogyott

Levelet kérek ha megérkezik.

Cikkszám: B20T Kategória:

Leírás

Elektrolux forrólevegős olajsütő.

Electrolux Create 5 Compact Air Fryer sütő E5AF1-4GB 1350W gránit fekete

Egészéges sült ételek

Élvezze a ropogós és finom, kevés olajon vagy teljesen olaj nélkül készült ételeket! A sokoldalú Create 5 Air Fryer készülékkel süthet, grillezhet, vagy piríthat akár 90%-kal kevesebb zsiradékkal és akár 50%-kal alacsonyabb kalóriával.* Készítsen csodás fogásokat az egész családnak: olajmentesen, egészségesen, bűntudat nélkül. *Az olajsütővel (fritőz) összehasonlítva. Az összehasonlítást akkreditált laboratórium végezte (ISO/IEC 17025:2017).

Ropogós, finom ételek, kevés olajjal vagy teljesen anélkül.

Az Create 5 Air Fryer készülékkel egészséges módon készítheti el kedvenc ételeit. A készülék forró levegőt keringetve biztosítja, hogy minden oldalról hő érje a hozzávalókat, így étele ropogós lesz megőrizve természetes ízvilágát.

Süssön, pirítson és grillezzen!

Az Create 5 Air Fryer készülék tökéletes, sokoldalú segítség a konyhában. Nincs szükség különböző konyhai gépekre, ha kedve támad sütni vagy sültet készíteni, netán megpirítani vagy grillezni ételeit – az Air Fryer készülék mindegyikre alkalmas. Szerezzen inspirációt a személyre szabott receptekből!

60 perces időzítő – állítsa be és el is felejtkezhet róla, az eredmény mégis tökéletes lesz

A 60 perces időzítő egy könnyen kezelhető felület a hosszabb főzési időt igénylő receptekhez. Állítsa be az időzítőt akár 60 percre, és hangjelzés értesíti, amikor az étel elkészült, az olajsütő pedig automatikusan kikapcsol.

Kompakt méret, hogy jobban elférjen a konyhában

A kisebb méretű Air Fryer sütő jobban elfér a konyhában, mivel kevesebb helyet foglal a pulton. A 2,5 literes sütőkapacitásnak köszönhetően nagyobb ételeket vagy akár 800 g sült burgonyát is lehet benne sütni, kényelmesen

A kosaras kialakítás egyszerűbbé teszi a sütést

A kosaras kialakítás egy külső tálból és egy belső kosárból áll. Ha a sütés/főzés befejeződött, a kosár könnyedén kivehető az étel tálalásához, miközben a tál felfogja a felesleges zsiradékot vagy a nem kívánt szaftot.

Teljesítmény

  • Teljesítmény (W): 1350

Beépítés

  • Szín: gránit fekete
  • Kiegészítő szín: fekete
  • Magasság (mm) : 330
  • Szélesség (mm) : 270
  • Mélység (mm) : 355