:::::R_18LE_MÉLYTÁNYÉR 22CM ZENIX INTENSITY 13400210

1 050,0 Ft /Darab

Forgalmazó: Vendesz KFT Származási hely: EU
#18LE__/db
1207

Elfogyott

Cikkszám: A23X Kategória:

Leírás

Mélytányér 22 cm Zenix Intensity

Anyaga: edzett üveg

A Zenix® az Arcoroc Arc International laboratóriumában kifejlesztett új innovatív, csúcsminőségű ásványi anyag, melynek segítségével a felhasználóknak nem szükséges a szépség és a tartósság közül választania. Hőkezelésen esett át, ami javítja a mechanikai és hőhatásokkal szembeni ellenállást, hagyományos rozsdamentes acél evőeszközöktől nem karcolódik, viszont kerámia kések mellé nem ajánlott. A Zenix háromszor jobban ellenáll az ütéseknek és a csorbulásoknak, mint a porcelán, felülete tökéletesen sima. A kések általi csúsztatások nem hagynak nyomot a tányéron. A Zenix tányérok megtartják eredeti megjelenésüket. Különleges, ellenálló anyaga miatt éttermek, szállodák, rendezvényszervezők részére is ajánljuk. A Zenix ásványok és aluminium-oxid magas hőmérékleten történő egyítésével jött létre. Az új anyagból készült Luminarc étkészletek, tányérok felülete sima, nem porózus, újkori fényüket sokáig megőrzik. 
 

RENDKÍVÜLI ÜTÉSÁLLÓSÁG: A ZENIX-et különböző ásványi anyagok magas hőmérsékletű fúziójával állítják elő, ennek köszönhetően kivételes mechanikai ellenállás jellemzi, amelyet a hozzáadott alumíniumtartalom még tovább növel. A ZENIX-ből készülő edények akár háromszor olyan csorbulás és ütésállóak, mint a hagyományos porcelánok.

RENDKÍVÜLI KARCÁLLÓSÁG: A ZENIX erős, mégis tökéletesen sima és nem porózus felületet biztosít. A rozsdamentes evőeszközök semmilyen nyomot nem hagynak maguk után, ellentétben a hagyományos porcelánnal. A ZENIX tányérok felülete gyakori mosás esetén is megőrzi eredeti szépségét. (Háztartási mosogatás esetén 3000, ipari mosás esetén 2000 cikluson keresztül.)

TÖKÉLETES KIDOLGOZÁS: A ZENIX különleges gyártási eljárással készül, amely során minden egyes darab elkészítésének különleges figyelmet szentelnek. Az új technológiának köszönhetően a kivételes homogenitású anyagból készült edények alsó és felső része egyaránt különlegesen finom tapintású.

A Zenix Intensity sorozat egy elegáns, józan és kifinomult megjelenést biztosít. A széles perem és a nagy tálalórész lehetőséget ad az ételek díszítésére és tökéletes felszolgálására.