:::::R_22K\_KÉSKÉSZLET 3R FUNKCIONAL FORM FISKARS 1057559

13 750,0 Ft /Csomag

6424002013044
Forgalmazó: Vendesz KFT Származási hely: EU
#22K\__/CS
0305

Elfogyott

Levelet kérek ha megérkezik.

Cikkszám: 749Q Kategóriák: ,

Leírás

A Fiskars késkészlet tartalma:

1db kenyérvágó kés

1db 20cm-es szakácskés

1db 11cm-es zöldséghámozó kés

Ha tartanánk egy közvélemény-kutatást vásárlóink körében, hogy szerintük melyek a legfontosabb konyhai eszközök, akkor a kések alighanem előkelő helyen végeznének. Hiszen éppúgy nélkülözhetetlenek egy többfogásos ebéd előkészítéséhez, mint egy egyszerű szendvics összedobásához. Azonban közel sem mindegy, hogy milyen minőségű eszközök lapulnak a konyhafiókban; a Fiskars kések mellett például több érv is szól!

A borotvaéles, tartós penge, a kényelmes markolat, a stabil összeszerelés mind-mind olyan jellemzők, amik vásárlóid számára is fontosak a választás során.

A Fiskars folyamatosan igyekszik az élre törni az innovációt illetően, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a Functional Form kések “new” generációja! Itt az ideje, hogy vásárlóid végre megszabaduljanak az ósdi, milliószor megélezett, mégis használhatatlan késeiktől, és megismerjék a könnyen használható, egyszerűen tisztítható, és kiemelkedő vágási teljesítményt nyújtó eszközöket. Hisz a mindennapi főzés csak akkor válik örömteli kikapcsolódássá, ha a munkafolyamatok jól haladnak, és végül ínycsiklandozó finomságok kerülnek az asztalra.

Márka: Fiskars
Penge anyaga: Japán rozsdamentes acél
Tisztítás: Mosogatógépben tisztítható
Garancia: 1 év
Származási hely: Kína
Széria: Functional Form
EAN: 6424002013044