KÉS DICK TŐKE 2348.23 HENTESKÉS 2348.23

9 100,0 Ft /Darab

Forgalmazó: Vendesz KFT Származási hely: EU
#24CT__/db
0623

9 készleten

Cikkszám: 00J1 Kategória: Címke:

Leírás

Dick tőke kés!

Bármennyire is hódít napjainkban a vegetáriánus és vegán étrend hazánkban is, azért még mindig jelentős azoknak a száma, akik ragaszkodnak a magyar konyha tradicionális, húsos fogásaihoz. Hisz mi koronázna meg jobban egy békés, vasárnapi ebédet, mint az aranyló húsleves, a szaftos pörkölt vagy a ropogósra sült rántott hús körettel, savanyúsággal?

Persze ezeknek a gasztronómiai remekműveknek előbb még el is kell készülniük, márpedig ez nem fog menni a hús felszeletelése nélkül. Legyen szó akár a vágóhídról, ahol a húsok szétbontása és különválogatása zajlik, akár a hentesüzletekről, ahol az ügyes kezű eladó a vásárló kérésének megfelelő súlyú darabokat vág, akár az otthoni konyháról, ahol a hússzeletek majd a fazékba vagy a serpenyőbe kerülnek, a Dick tőke kés

-ek minden folyamatnál jól jönnek!

Nézzünk szembe a tényekkel:

a húsfeldolgozás bizony nem az a munkafolyamat, amit meg lehetne oldani éles vágószerszámok nélkül. A Dick húsipari késekben azonban senkinek sem kell csalódnia, legyen az illető hentes, böllér, szakács vagy csak egy egyszerű háziasszony! 

Ezek a kések a csontozás, nyúzás, szeletelés, szúrás igazi szakértői, ezért választhatja akár a húsiparban dolgozó szakember, akár hobbiszakácsok vagy konyhatündérek. Hiszen mégis ki az, aki ne szeretne gyorsan és hatékonyan dolgozni?

A profi szakácsok, séfek, hentesek és böllérek körében ugyanis igencsak népszerűek és nagyrabecsültek a gyártó termékei, ezért ha kiváló minőségű eszközöket szeretnél konyhádba vagy hentesüzemedbe, akkor méltó helyük lesz nálad.

A rengetegkülönböző típusú kés, valamint az egyéb hasznos kellékek között minden szakember és lelkes amatőr megtalálja az ízlésének és a kívánt felhasználási területnek legmegfelelőbb termékeket

Miben különbözik egy Dick henteskés egy normál, konyhai késtől?

Lehet, hogy nem alkalmas minden konyhai műveletre, viszont a szeletelésben bontásban ő az abszolút bajnok. A termékcsalád eszközeit kifejezetten e célra tervezték, így a precíz, pontos vágások ezentúl nem jelentenek majd gondot. 

A borotvaéles, rozsdamentes acélpenge, az ergonomikus markolat, valamint a hibátlan összeillesztés mind-mind megkönnyíti a használatot és a tisztítást, így a termékek nemcsak otthoni, hanem ipari környezetben, például hentesüzletben vagy vágóhídon is helytállnak.

ERGOGRIP markolatok polyamidból készülnek és teljesen higiénikusak emellett kifejezetten kényelmesekés csúszásmentesek is ,a kiváló minőségű rozsdamentes acél penge kiemelkedő élességet biztosít.
Penge alapanyaga:X55CrMo14