ÉTKEZŐ 9335 059 I.O. /db

899 900,0 Ft

Porcelánbolt

Forgalmazó: Vendesz KKT Származási hely: EU
#21FW
1001

1 készleten

Leírás

ÉTKEZŐ 25R. BÚZAVIRÁG DEKOR Zsolnay

A készlet 25 részes, tartalma: 6 db mélytányér, 6 db lapostányér, 6 db csemegetányér, 1 db levestál fedővel, 1 db salátástál, 1 db főzelékestál, 1 db mártáscsésze, 1 db mártáscsésze alj, 1 db sültestál, 1 db tésztástál, 1 db 5 lyukú fűszerszóró.

Vigye be otthonába Ön is régi idők szépségét a búzavirágos készlettel!


Mely méltán közkedvelt a Zsolnay márkát értők körében. Az eredeti búzavirágos dekoráció a XIX. század végén került piacra, híres tervezőnk Istókovics Károlyné egy újabb óvilági remekművet adaptált.
A készlet tervezője, több mint 60 évig dolgozott a Zsolnay gyárban. Számos ma is kedvelt motívum született munkájának eredményeként. Legutolsó munkái között szerepel a ma már széles körben ismert Tavasz készletkollekció is.
Jelenleg is a Zsolnay egyik legkedveltebb motívumai.

A tervező kezei alatt szinte megelevenednek a virágok és árasztják ódon illatukat a mába. Remek összhatást ér el a hideg kék szín átölelve a barna szín árnyalataival és mindez a 24 karátos kézzel festett arany szegéllyel és kontúrvonalakkal átfűzve. A hideg tapintású porcelánt életre kelti és életet sugároz tőle.

A készlet-kiegészítők nagy választéka mellett számos dísztárgyon – vázán, kaspón, tálon, stb. – ugyancsak megjelenik a búzavirág díszítés, így a készletek ízlés szerint folyamatosan bővíthetőek, kiegészíthetők.
Ez a kollekció egy időtlen tradíciót képviseli az elvárható legmagasabb minőségben.

étkező, étkészlet, tányérsor